SAWSANA  Neem contact op Naar de voorpagina

Achtergrond en opleiding
Lessen en workshops
Contact en tarieven

VOOR IEDEREEN

Dans en bewegingstherapie
Bekkenbodemtraining

VOOR OUDEREN

Alzheimer gym
Meer bewegen voor ouderen (MBvO, intra- en extramuraal)
Dans en beweging
Gymnastiek-, sport- en bewegingsbegeleiding
Functioneel Trainen voor ouderen
Werelddans, gezelschaps- dans en zitdans

VOOR ZWANGEREN

OriŽntaalse dans in de zwangerschap

STERKERE RELATIES

Systeem- en familieopstellingen

OPTREDENS

Chansons en gitaarmuziek
Foto's oriŽntaalse dans

Over Susanne Drijsten

Opgevoed met muziek

Ik ben opgegroeid in de Zuid-Duitse universiteits- en muziekstad Augsburg. Ik ben met muziek opgevoed dankzij een violist als vader en een zangeres als moeder. Al in mijn kinderschoenen heb ik op het podium gestaan. Als zangeres (vooral met chansons) ben ik solo en met muziekgroepen regelmatig op internationale tournee geweest.

Van muziek naar dans

Door de muziek, de adem van mijn leven, ben ik ook heel vroeg met dans in aanraking gekomen. Ballet, tapdans en vooral OriŽntaalse dans (buikdans) fascineren mij enorm. Ik heb diverse dansopleidingen, verdiepingscursussen, workshops, etc. gevolgd. Bijna tien jaar ben ik eigenaar van Sawsana School voor OriŽntaalse danskunst in Horn bij Roermond geweest. Vervolgens heb ik de opleiding 'Sport- en Bewegelingsleider Senioren' van het CIOS voltooid. De nieuwe kennis uit mijn CIOS opleiding combineer ik nu met mijn danservaringen.

Mijn opdrachtgevers zijn o.a. gemeente Roermond, zorginstellingen en sportcentra. Ik heb o.a. ook Aqua Fit lessen gegeven.

Bewegen is en blijft belangrijk!

Mijn dans- en muzikale ervaringen geef ik graag door. Ik bied begeleiding voor dans, beweging en sport aan, vooral voor ouderen. Dit gebeurt met sportieve en lichaamsbewuste oefeningen en activiteiten die voor het functioneren in het dagelijks leven positief zijn. Daarnaast ben ik ook beschikbaar voor optredens met gitaar en chansons. Bovendien ben ik gespecialiseerd in familie-opstellingen.

Wilt u dansmiddagen, gezelschapsdans, werelddans of zitdans, functionele trainingen, workshops of regelmatige bewegingslessen organiseren (individueel of in groepsverband), dan kunt u hiervoor bij mij terecht. Ik kom aan huis of naar andere accommodaties om bewegingsrijke, inspirerende en gezellige lessen te geven.

Wat is Sawsana?

Sawsana is de Arabische schrijfwijze van mijn naam Susanne en is tevens het Arabische woord voor lelie.

   © Sawsana / Susanne Drijsten   |   contact   |   disclaimer