SAWSANA  Neem contact op Naar de voorpagina

Achtergrond en opleiding
Lessen en workshops
Contact en tarieven

VOOR IEDEREEN

Dans en bewegingstherapie
Bekkenbodemtraining

VOOR OUDEREN

Alzheimer gym
Meer bewegen voor ouderen (MBvO, intra- en extramuraal)
Dans en beweging
Gymnastiek-, sport- en bewegingsbegeleiding
Functioneel Trainen voor ouderen
Werelddans, gezelschaps- dans en zitdans

VOOR ZWANGEREN

Oriëntaalse dans in de zwangerschap

STERKERE RELATIES

Systeem- en familieopstellingen

OPTREDENS

Chansons en gitaarmuziek
Foto's oriëntaalse dans

Dans en beweging voor ouderen

Inspirerende en gezellige lessen!

Dans en beweging verbindt mensen met elkaar en verwent lichaam en geest. Ik geef inspirerende, maar ook gezellige dans- en bewegingslessen. De lessen zijn voor mensen die hun lichamelijk welbevinden willen ondersteunen en het dansen en bewegen opnieuw willen ontdekken.

De bedoeling is om het hele lichaam in beweging te laten zijn en aandacht te geven aan houding, coördinatie, ademhaling, etc. Zo wordt het lichaamsbewustzijn opnieuw ervaren. Dit geeft rust en ontspanning. Wie regelmatig danst en beweegt, wordt ook beloond met een goede houding in het alledaagse leven. Je straalt meer zelfbewustzijn uit en je voelt dat ook! De bewegingen stimuleren de spieren en werken als een kleine massage!

Voor dames en heren, ongeacht de leeftijd!

Als docent begeleid ik op allerlei manieren dans en beweging. Ik geef bovendien dans- en bewegingstherapie. Mijn ondersteuning is gebaseerd op diverse studies, opleidingen, technieken en ervaringen. Ook invloeden vanuit de oriëntaalse dans zijn daarbij aanwezig. Dans en beweging is geschikt voor dames en heren en is niet gebonden aan leeftijd.

In de eigen woonkamer of bij instellingen

De dans- en bewegingslessen kunnen op locatie in Roermond en omgeving worden gegeven. Dat kan ook bij u thuis in de eigen woonkamer. Een inspirerende en gezellige les volgen, samen met uw vrienden, bekenden of buren, zorgt voor nieuwe vriendschappen! Informeer naar de mogelijkheden!

Geestelijke en lichamelijke gezondheid!

Dansen en bewegen (ondersteund met allerlei attributen: hoepels, ballen, doeken, sluiers, hoeden, stokken e.a.) is gezond voor lichaam en geest. Het maakt je hoofd vrij en ontspant het zenuwstelsel. Plezier en sfeer zijn belangrijk. De les eindigt met koffie/thee en iets lekkers.

Inhuur en tarieven

Bent u als instantie/instelling of als privé persoon op zoek naar een dans- en bewegingsdocent? Of bent u als privé persoon geďnteresseerd in een groepsles?
Zie Sawsana - Tarieven 2023 (pdf).

Aansluiten bij mijn vaste lesmomenten kan ook. Wel eerst aanmelden!
Voor beschikbare lessen zie: lessen en workshops.

 

   © Sawsana / Susanne Drijsten   |   contact   |   disclaimer